Mini-Spa • Faciliteiten
21763
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21763,theme-stockholm,sln-salon-page,vcwb,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Faciliteiten

BABY FLOATING

Mini-spa is de plaats waar jij en je baby samen heerlijk tot rust komen. Het warme, chloorvrije water zorgt ervoor dat de baby zich vrij kan bewegen, de nekring creëert een veilige manier om hun gewichtloos te laten voelen. Dit alles bevordert de motorische en mentale ontwikkeling. Verder heeft de baby-spa een positieve invloed op het evenwicht en de coördinatie maar ook voor een goede doorbloeding en betere spijsvertering van je allerkleinste.

SCHOPSTRAAT 47, 3540 HERK-DE-STAD

Je vindt ons op de grens met Herk-de-Stad en Geetbets, centraal en makkelijk bereikbaar met de auto. Parking voor de deur.
Hasselt: 20 minuten
Sint-Truiden: 15 minuten
Lummen: 15 minuten
Diest: 20 minuten
Tienen: 30 minuten

BABYMASSAGE

De babymassage laat jullie samen genieten en zorgt ervoor dat de band tussen ouder en baby nog wordt versterkt. De massage-oefeningen worden haarfijn uitgelegd, waardoor u ze steeds thuis kan blijven toepassen. Deze massage wordt steeds gecombineerd met een baby-spa sessie, dit is erg goed voor kindjes met reflux, krampjes en moeilijke slapertjes.