Algemene voorwaarden - Reservaties - Mini Spa
22089
page-template-default,page,page-id-22089,theme-stockholm,sln-salon-page,vcwb,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Algemene voorwaarden – Reservaties

Get to know us better
 1. De afspraak kan tot 24u op voorhand verplaatst of geannuleerd worden, bij annulatie wordt er een steeds een waardebon opgemaakt.
 2. Er wordt steeds een uur uitgetrokken voor een spa-sessie met babymassage, voor enkel een spa-sessie is dit een half uur, gelieve op tijd aanwezig te zijn zodat andere sessies niet hoeven te worden verschoven.
 3. Mini spa kan niet aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijke letsels, allergische reacties of schade aan uw eigendom, zo ook niet aan gebeurlijke ongevallen op de parking.
 4. De volwassenen hebben steeds de volledige verantwoordelijk over de baby en dienen ook de volledige sessie bij de baby te blijven, de Mini Spa betreden is op eigen risico, Mini Spa kan niet aansprakelijk gesteld worden.
 5. Een cadeaubon is 1 jaar geldig, hou wel rekening dat de baby niet boven de 6 maanden oud mag zijn voor een spa-sessie.
 6. Een cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.
 7. Bij een aankoop van artikelen is er steeds een herroepingsrecht van 14 dagen, dit kan u ons kenbaar maken via mail en bij mij ter plaatste omwisselen of uw geld terugvorderen, let op, dit geldt niet voor een afspraak of waardebon, enkel voor een aankoop van fysieke artikelen en in originele en ongebruikte staat.
 8. Hebt u een actie op sociale media gewonnen is de prijs hiervan tot 6 maanden na datum in te plannen.
 9. Mini Spa vraagt uw persoonlijke gegevens, deze zijn louter voor gebruik van Mini Spa en worden niet doorgegeven aan derden.
 10. Er dient telkens minstens 1 volwassen persoon de baby te vergezellen, ten hoogste 3 personen, waarvan de minimum leeftijd 14 jaar dient te zijn.
 11. Wanneer er bij Mini Spa onenigheid of een onaangename sfeer ontstaat zullen wij het recht hebben om mensen te weigeren of verwijderen uit het pand.
 12. Bij een aankoop of boeking bij Mini Spa gaat u steeds akkoord bij bovenstaande voorwaarden.